Despre Noi

Despre AllSystem.ro – Solutii de protectie solara!

Compania noastra este specializata in furnizarea de sisteme de protectie solara personalizate pe nevoile si dorintele clientului. Experienta noastra vasta pe piata din Romania ne permite sa ne plasam intre firmele de top in domeniu.

AllSystem.ro ofera solutii pentru toate nevoile clientilor legate de confortul in interiorul sau exteriorul casei. Trebuie doar sa ne sune pentru a intra in contact cu unul dintre tehnicienii nostri.

Fie ca este vorba de geamuri glisante, marchize, rulouri, copertine, pergole, plase de tantari sau sisteme de umbrire, noi iti oferim Solutia optima pentru confortul tau si al familiei tale. Vezi aici lista produselor noastre.

Pentru ca ne dorim sa castigam increderea clientilor nostri, acordam o foarte mare importanta alegerii materiilor prime, dar si a tehnologiilor pe care le folosim. Iar pentru a reusi sa satisfacem si cele mai rafinate gusturi, avem un sortiment extins de servicii, produse inalt calitative si preturi corecte. Ne ajuta sifaptul ca avem un larg sortiment de culori dintre care clientul nostru va putea alege exact ceea ce i se potriveste.

Clientii nostri se bazeaza pe noi sa ii ajutam sa isi indeplineasca planurile, iar noi ne bazam pe angajati si parteneri competenti si implicati. De aceea, putem oferi servicii rapide oriunde in Romania. Masuratorile necesare le vom facem in maximum 48 de ore si sunt cadoul nostru pentru client.

Produsele noastre includ sisteme de umbrire, sisteme ce pot fi montate in interiorul casei si sisteme de inchideri de terase si foisoare cu folie sau sticla glisanta. Clientii nostri pot alege dintr-o gama variata de produse de calitate cele care se potrivesc preferintelor si buzunarului lor. In plus, oferim garantie in functie de produsul si materialele folosite pentru produsele alese.