Copertine

Copertine

Cu ajutorul copertinelor poti crea o zona agreabila numai buna pentru odihna sau joaca, fara a avea grija luminii solare directe sau a razelor ultraviolete. Copertinele sunt destinate in special fatadelor verticale, reusind sa imbine cu succes eleganta cu confortul.

Copertinele sunt o solutie mai abordabila financiar si estetic pentru protejarea terasei de soarele puternic sau de vremea capricioasa. Pe langa faptul ca esti cu un pas inaintea vremii, copertinele ofera un plus de stil teraselor. Folosind o copertina, te vei putea bucura de terasa ta indiferent de perioada anului, fara niciun stres.

Aceste copertine mai pot fi folosite si pentru a asigura confortul clientilor care frecventeaza terasele restaurantelor, cafenelelor.

Fiecare copertina este produsa in asa fel incat sa se potriveasca perfect fiecarui loc de amplasare in parte. Pe langa aceasta, clientii nostri beneficiaza de un sistem flexibil de personalizare a copertinei, in functie de dimensiunile necesare, culoarea dorita si sistemul de actionare preferat (manual sau automat cu senzor de ploaie sau de vant).

Echipa Allsystem.ro monteaza orice tip de copertina – pentru balcon, terasa, cladiri de birouri. Acestea pot fi montate pe oricare poziti de plasare doreste clientul.

Copertine

Copertinele sunt destinate a umbririi sezoniere, pentru curtile interioare, a balcoanelor, teraselor sau restaurantelor.

Acestea pot fi simple sau casetate.

Cele casetate sunt incorporate in caseta protejeaza astfel panza si prelungind durata de viata a acesteia

[stm_contacts_widget style=”style_2″ email=”office@allsystem.ro” phone=”0762349654″]

Copertinele pot fi actionate manual (cu manivela) sau actionate electric (prin buton sau telecomanda). Acestea sunt confectionate din material textil fabricat prin tehnologie inalta, cu rol de protectie UV, profilele de aluminiu fiind vopsite in camp electrostatic.

Ia legatura cu noi