Geamuri Glisante

Geamuri Glisante

Terasa unei case este un loc dedicat momentelor de relaxare in sanul familiei si printre prieteni. Tot aici sarbatorim diverse evenimente din viata familiei sau, pur si simplu, luam masa. Tot aici ne incarcam de energie si inspiratie datorita faptului ca petrecem timp in aer liber.

De obicei, clientii nostri opteaza pentru a monta geamuri glisante la balcoanele locuintelor, terasele restaurantelor si cafenelelor dar si la cladirile de birouri. Un plus pentru acest tip de sistem este ca nu exista rame, profile verticale sau stalpi intermediari care pot limita imaginea de ansamblu.

Putem spune ca geamurile glisante sunt cea mai eficienta solutie de inchidere a spatiilor deschise pe timpul iernii. Se monteaza usor, iar sticla securizata este durabila si rezistenta. De fapt, indiferent de anotimp, clientul se bucura de siguranta si confort, fiind protejat de intemperii sau schimbari bruste de temperatura.

Fiabilitate si design la superlativ.

[stm_contacts_widget style=”style_2″ phone=”0762.349.654″ email=”office@allsystem.ro”]
  • Sticla glisanta se diferentiaza fata de clasicele termopane prin faptul ca fiecare foaie de geam lucreaza independent si poate fi stransa in partea dreapta sau stanga.
  • Nu exista profile verticale si nici stalpi intermediari astfel ca privelistea asupra peisajului va fi fabuloasa.
  • Panourile sunt confectionate din geam securizat de 8, 10 sau 12 mm fiind prevazute cu chedere siliconice din PVC sau magnetice.
  • Profilele folosite sunt confectionate din aluminiu tratat si vopsit in camp electrostatic pentru a rezista tuturor intemperiilor.
  • Designul este atragator, geamurile glisante pot fi ideale pentru inchiderea teraselor si a balcoanelor sau de compartimentare a spatiilor comerciale sau de birouri.

Ia legatura cu noi