Pergole

Pergole

Pergolele sunt niste copertine retractabile care se deschid si se inchid manual sau automat, in cateva minute. Acestea protejeaza terasele si spatiile destinate relaxarii impotriva capriciilor vremii. Am putea chiar sa numim pergola copertina all seasons. In functie de alegerile dumneavoastra, acestea pot rezista tuturor intemperiilor vremii: ploaie, zapada, vant sau soare.

Fie ca montezi pergola pentru acasa, fie ca o montezi in spatii publice (terasa unui restaurant sau a unei cafenele), te poti bucura de beneficiile ei (protectie) indiferent de vreme.

Pergolele se pot monta usor, acopera spatiul dorit. Astfel, se poate prelungi perioada de utilizare a terasei tale in timpul anului cu cel putin 3 luni.

AllSystem.ro comercializeaza diferite tipuri de pergole, in functie de preferintele si nevoile clientilor sai

  • Pergole 4Season: Acestea pot fi montate in combinatie cu sistemele de inchidere a teraselor cu rulouri sau folie din plastic transparent  sau sticla securizata.
  • Pergola Umbrar: Acest tip de pergola are avantajul ca nu trebuie fixata in perete si poate fi utilizata acolo unde este necesar. Structura acestei copertine se realizeaza la fata locului. Pergola Umbrar se actioneaza electric prin buton sau telecomanda.
  • Pergola Clasica: Aceasta fiind una dintre cele mai utilizate pergole. Pergola clasica este un sistem de copertina retractabila pe plan orizontal. Pergola clasica se actioneaza doar manual. Aceasta permite schimbarea unghiului de inclinare.
  • Pergole Bioclimatice: Pergola de generatie noua, fiind retractabila si rabatabila, construita din lamele de aluminiu.  Este rezistenta la vant, ploaie si zapada.

Pergolele sunt retractabile si sunt actionate electric de catre motorul Somfy cu ajutorul unei telecomenzi iar structura este de aluminiu.
Prelata cauciucata cu insertie de teflon are rolul de a reduce razele UV si caldura cu 30%.

De asemenea poti opta pentru varianta cu lumini LED ce pot fi controlate cu ajutorul telecomenzii.

Dimensiunile sunt personalizate in functie de solicitarile clientului. Optional se poate opta cu senzor de vant, ploaie sau soare.

[stm_contacts_widget style=”style_2″ phone=”0762349654″ email=”office@allsystem.ro”]

Ia legatura cu noi