Plase de tantari

Plase de insecte

Odata cu venirea primaverii apar si neplacerile legate de insectele care intra in fiecare zi in casa pe geamurile sau usile deschise. Iar pentru ca somnul tau sa fie linistit si odihnitor pe timp de noapte si sa nu ai parte de insecte, soluția este montarea de plase de insecte.

Allsystem.ro are exact ceea ce tu ai nevoie. Clientul va trebui sa aleaga ce i se potriveste in casa, tinand cont si de bugetul de care dispune. Ramane doar sa se hotarasca la model, sistemul de inchidere a plasei (click sau magnet), numarul de balamale, material, tamplarie si culoare.

Clientii pot opta pentru montajul plasei de insecte simple sau plissee (tipul de plasa anti-insecte care se pliseaza).

Stim ca insectele care iti intra in casa atunci cand vrei sa aerisesti locuinta sunt enervante. De aceea venim in ajutorul tau oferindu-ti 3 variante de plasa: mobila pe rama si balamale, tip rulou sau plisse.

Varianta pe rama si balamale este compusa din sita din fibra de sticla si profile de aluminiu.

Culori standard: alb, maro

Plasa rulou este compusa din sita de fibra de inalta calitate superioara, profil de aluminiu si caseta ce permite rularea sitei.

Plasa tip plisse este un produs nou , se poate strange atat pe verticat cat si pe orizontala avand un aspect estetic deosebit.

[stm_contacts_widget]

Ia legatura cu noi