Rulouri Exterioare

Rulouri Exterioare

Rulourile exterioare se instaleaza pe exteriorul usilor si ferestrelor cu scopul de a le roteja de intemperiile vremii, de zgomot, spargere sau intrarea prin efractie. Acest tip de rulou poate fi aplicat (caseta se afla in exterior) sau suprapus (caseta nu este vizibila la exterior, aceasta aflandu-se deasupra tocariei).

Rulourile exterioare din aluminiu sunt mult mai rezistente la fluctuatiile de temperatura si precipitatii, la uzura și zgarieturi si la expunerea la raze UV. In plus, sunt rezistente la detergenti, substante caustice sau orice alte medii agresive.

Se pot monta oriunde se doreste o securitate mai mare, fie ca acest loc este acasa, la birou sau in spatiile comerciale. Rulourile Exterioare pot fi actionate manual sau automat prin buton sau telecomanda.

Rulourile exterioare sunt disponibile intr-o gama foarte larga de culori. Clientul poate opta pentru varianta clasica sau cu plasa de insecte incastrata.

Un alt avantaj este ca reduce consumul de energie cu pana la 20% pentru ca pe durata iernii pastreaza caldura in interior, iar in timpul verii protejeaza impotriva razelor solare. De asemenea, izolatia cu spuma a profilelor din aluminiu reduce nivelul de zgomot din exterior, ceea ce inseamna mai multa liniste si relaxare pentru clientii nostri.

Rulourile exterioare pot fi actionate manual sau electric si sunt confectionate din aluminiu sau PVC.

Acestea iti ofera un confort sporit casei tale datorita faptului ca lamele sunt injectate cu spuma poliuretanica ce are rolul de a izola fonic si termic.

[stm_contacts_widget style=”style_2″ phone=”0762349654″ email=”office@allsystem.ro”]

Ia legatura cu noi